Terug naar De reis van Johan en Marielle Bericht schrijven
Bericht 1 t/m 8 van 28
Naam Annemarie
Datum 17-01-2004 17:23:03

He Johan en Marielle,

Echt een hele leuke/mooie site. Ik heb jullie helaas geen fijne vakantie meer kunnen wensen, maar zoals op oma's verjaardag (of was het opa's verjaardag?) geniet er lekker van. Nu kunnen jullie het lekker doen.
Ik houd de site in de gaten!

Liefs, Annemarie

Naam Grootjans
Datum 17-01-2004 10:17:47

Hi avonturiers,

Leuke site, onze complimenten. Erg boeiend om jullie zo te volgen. Zolang jullie onderweg zijn zullen wij dit zeker blijven doen. Heel veel plezier verder en met de hartelijke groeten.

Fam. Grootjans,
Oldenzaal

Naam memmie
Datum 14-01-2004 23:22:32

Hoi Johannie en Mariellie

Als Marielle koosnaampjes heeft, dan Johannie ook. Jullie reisverslag is al bloemrijk en Barriloche wordt luxe genieten, lekker langs de kust er naar toe! Ik wou dat ik een vogeltje was.....enz.
Hé rotbern ik sloof me uit om allerlei onderzoek voor jullie te doen(keuze uit 6 infonummers...) en krijg niet eens een bevestiging dat jullie mijn mail ontvangen.
Graag nog even doorgeven of jullie alles(ook via Axent) wel hebt ontvangen.
Aansluitend Margriet:wat is handiger hier of op amail adres? met mijn werkcomputer kan ik uiteraard niet op internetdus graag "gewone"mail naar mijn Axentcomputer sturen.Heb je ook sneller antwoord

Dikke tut en knuffel,
mem.
ps.: foto's openen duurt wel erg lang met onze computer,advies: maak ruimte voor Argentinie foto's

Naam Esmeralda en Wiepke
Datum 13-01-2004 12:38:29

Hey daar, avonturiers!
Spreken jullie al een aardig woordje Spaans, offuh? Douez servezas porfavoir (ofzoiets, dat is het enige dat ik in het Spaans ken).
We denken veel aan jullie en missen jullie nú al! Kun je nagaan..hoewel we natuurlijk onze handen vol hebben aan alle 'voorbereidingen' -denk alleen al aan onze ceremoniemeesteres, dan snap je het wel -
Doe voorzichies en goed op elkaar passen hè (owjee, ik begin op mijn moeder te lijken aarrrgghhhh) Heel veel liefs en een dikke kus van Esmeralda en natuurlijk ook van Wiep.

Naam margriet
Datum 13-01-2004 11:57:22

he poepies bericht van margriet. Jullie zijn bijna geariveerd als het goed is. En ik hoop dat het goed is.Is dit nu de manier om jullie te mailen of moet dat via mailadres.Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad en dat de pilletjes goed hebben geholpen. Nou doei en weltrusten. dikke kus margriet

Naam Pascal (je oud sc...
Datum 07-01-2004 21:12:50

Johan en Marielle,

Succes met jullie avontuur! Ik ben benieuwd naar de verhalen. Ik zal ze van tijd tot tijd wel volgen via jullie site.

Groet (en doe voorzichtig),

Pascal (van Zurich)
(Inmiddels HH en straks Reaal.... )

Naam Trijnie Bosma
Datum 07-01-2004 19:00:42

Hoi Johan en Marielle,
Rikus liet mij vanmorgen jullie mooie site zien. Hij ziet er hartstikke mooi uit. Ik ben benieuwd wat voor avonturen jullie allemaal beleven en zal jullie zeker via de site volgen.
Ik wens jullie een hele prettige (gezonde) reistijd en een behouden thuiskomst toe.
Veel plezier!
Groetjes Trijnie Bosma

Naam Maaike Vorster
Datum 05-01-2004 18:41:09

Hi Johan en Belle,

Het begin van de site ziet er echt super uit!! Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen. Natuurlijk zullen we jullie vanuit hier op de hoogte houden van alle spannende gebeurtenissen; het weer; Sony; huizen; nieuwe kabinetten; koningskinderen; de bauers; idols en aaaaalllllleeee andere belangrijke (jaja) zaken.

Heel veel plezier. Maak er een mooie reis van!!

Kus
Maaike

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende